Wat Te Doen Deze Zomer in Nederland: Grand Opening Casa Don Papa

Ontdek een Premium Strandervaring voor Fijnproevers

Wat te doen tijdens een Nederlandse zomer? Het is niet altijd makkelijk om leuke uitjes te bedenken als je tijdens de zomer niet op vakantie gaat. Het weer is niet altijd mooi, we hebben alles wel gezien, de stad verveelt al snel.

Na mijn recente reis naar de Filipijnen met Don Papa, waar ik de fascinerende cultuur en de rijke smaken van deze premium rum heb mogen ervaren, ben ik ervan overtuigd dat er geen betere manier is om de zomer door te brengen dan met een bijzondere culinaire ervaring. Gelukkig hoef je niet ver te reizen om dit te beleven, want deze zomer komt de Filipijnse flair naar Scheveningen met de opening van Casa Don Papa.

Mijn Avontuur met Don Papa Rum

Tijdens mijn verblijf in de Filipijnen heb ik geleerd dat Don Papa Rum veel meer is dan een drankje; het is een verhaal in een fles. Geproduceerd op het idyllische eiland Negros, staat deze rum bekend om zijn rijke, volle smaak die ontstaat door het rijpen in Amerikaanse eikenhouten vaten. De complexe tonen van vanille, honing en gedroogd fruit maken elke slok een nieuwe ontdekking. Deze ervaring heeft mijn waardering voor rum en de kunst van het distilleren enorm vergroot, en ik ben heel enthousiast om deze passie met jullie te delen in Nederland.

copyright mister cocktail

Spannend Duo op de Boulevard

Deze zomer bundelen Don Papa Rum en het Haagse Restaurant Cru hun krachten om Casa Don Papa tot leven te brengen aan de Scheveningse boulevard. Van woensdag 17 juli tot en met zaterdag 31 augustus kunnen strandgasten hier genieten van een unieke combinatie van exotische cocktails en culinaire hoogstandjes. Verwacht het onverwachte wanneer Filipijnse aroma’s en Haagse culinaire bravoure elkaar ontmoeten.

De mixologen van Solbeach hebben een speciaal menu samengesteld met exclusieve Don Papa Rum cocktails die perfect samengaan met de gerechten van Restaurant Cru. Deze gerechten zijn geïnspireerd op de rijke smaken van de Filipijnen en bieden een spannende twist die je smaakpapillen zeker zal verrassen.

copyright mister cocktail

Waarom Je Dit Niet Mag Missen

Wat Casa Don Papa echt bijzonder maakt, is de unieke ervaring die het biedt. Dit is niet zomaar een strandtent; het is een plek waar je kunt ontsnappen aan het alledaagse en je laten onderdompelen in een wereld van smaak en verbeelding. Of je nu een fervent rumliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets speciaals om deze zomer te doen, Casa Don Papa heeft voor ieder wat wils.

copyright mister cocktail

Reserveer Snel bij Casa Don Papa

Casa Don Papa is iedere week geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 17 juli tot en met 31 augustus 2024. Wil je zeker zijn van een plekje? Boek dan snel je tafel via de reserveringstool van Restaurant Cru. Vol is vol, dus wees er snel bij!

Over Don Papa Rum

Voor consumenten is Don Papa Rum verkrijgbaar bij uw lokale slijterij. Voor de horeca is het verkrijgbaar via André Kerstens en andere horecaleveranciers. Meer informatie over Don Papa Rum vind je op www.donpaparum.com.

Een Onvergetelijke Zomerervaring

Laat deze zomer niet zomaar voorbijgaan zonder iets speciaals te beleven. Casa Don Papa biedt je de kans om de warme, rijke smaken van de Filipijnen te ontdekken zonder het land te verlaten. Ik hoop jullie daar te zien voor een onvergetelijke ervaring vol heerlijke cocktails, fantastisch eten en een geweldige ambiance aan de Scheveningse boulevard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait